torsdag 28. februar 2019

Tilda i Bærum Lappelag

I går kveld var Tilda på besøk i Bærum Lappelag. Hun hadde med seg smakebiter fra kolleksjonene sine, og viste frem flere av modellene som er laget til kolleksjonene. Hun holdt et foredrag om sin reise med Tilda fra starten og frem til i dag. Veldig artig å høre på!

Jeg hadde en intensjon om å ta masse bilder, men så ble det bare disse tre bildene her. Rart hva som kan skje når man snakker seg bort.....
Disse fuglene var kjempesøte. Alle Tilda sine figurer er stappet med vatt til de blir helt harde, dette er nok lurt i forhold til at de da holder fasongen mye bedre.
Dette teppet likte jeg virkelig godt. Det kan godt være at jeg kommer til å sy et liknende teppe selv. Mønsteret ligger her; http://www.tildasworld.com/free-patterns/

Tilda konseptet er nå fristilt fra Panduro, så de har laget en egen side som heter Tildas World. Her er det blogg, nye kolleksjoner vises frem og ikke minst; her blir alle nye mønster lagt ut gratis. Det kan være greit å huske på!!!

1 kommentar:

Birthe Marie sa...

Så fine tilda saker! Det hørtes koselig ut med Tilda besøk i Lappelaget. takk for tips om bloggen og mønster. Jeg må inn å se der. :-)