Gratis mønster - Søm

Oppbevaringsmappe med vinduOppbevaringsmapper. I mønsteret er det beskrevet 2 forskjellige størrelser,- tilpasset 10x10" blokker eller 6x6" blokker. De har vindu av kalesjeplast og et "skilleark" også med vindu innvendig.

Mønsteret finner du her.

Kaleidoskopisk blomstereng


Dette teppet har deltatt på Norges Quilteforbund sin konkurranse for en god del år siden :-) Samtidig som jeg sydde dette lagde jeg et mønster som jeg nå vil dele med dere. Størrelsen på ferdig teppe er ca. 95 x 115 cm (eller 38" x 46")
Mønsteret finner du her.

Løper med applikasjon

En gang i mellom holder jeg nybegynner kurs i quilting. Disse to løperene har jeg brukt som modell på ett av disse kursene. I dette kurset gikk jeg gjennom teknikkene applikasjon og søm ved hjelp av stripesett. Du velger selv hvilket motiv du ønsker å applikere. Vanskelighetsgrad er tilpasset alle, men er du nybegynner kan du gjerne ta kontakt med meg så sender jeg deg litt mer underlag/utfyllende informasjon.
Mønsteret finner du her.

 

Symaskin underlagJeg har laget et enkelt mønster for et underlag for symaskin. Når man syr er det en fordel med et underlag, slik at maskinen blir stående så stabilt som mulig. Dette underlaget er utstyrt med lommer til diverse sysaker som er hendig å ha i nærheten når man syr. Ønsker du å endre målene slik at de passer ditt behov, gjøres det ved å endre målene oppgitt i kuttelisten. Sammensyingen gjøres som anvist i mønsteret.

I mønsteret er alle mål oppgitt i inch ("), omregning til metriske verdier er som følger:
1" = 2,54 cm

Har du lyst til å sy underlag finner du mønsteret  her.


Lekepose / skopose

Dette er et enkelt mønster på lekepose / skopose / skittentøy pose / gympose, eller hva slags behov du skulle ha. Ønsker du å endre målene slik at de passer ditt behov, gjøres det ved å endre målene oppgitt i kuttelisten. Sammensyingen gjøres som anvist i mønsteret.

I mønsteret er alle mål oppgitt i inch ("), omregning til metriske verdier er som følger:
1" = 2,54 cm

Har du lyst til å sy pose finner du mønsteret her.

4 kommentarer:

Eva Mari sa...

Lekker pose og tusen takk for gratis mønster!

Klem fra Eva Mari/Emmari inne i Sykroken :)

EirinH sa...

Håper du får glede av mønsteret!

Lisa Kok sa...

Hei Eirin!

Jeg kom over bloggen din og synes den er både velskrevet og interessant. Det er tydelig å se at du virkeIig brenner for det du skriver om! Det er faktisk en kunst å holde leseren interessert over lengre tid, men det klarer du!

Når dette er sagt, er jeg glad for å kunne fortelle at du er med på Topp 35 blogger om håndverk på vår nettside https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/.

Vi har trålet internett på jakt etter de beste bloggerne, og har bestemt oss for å sette deg på listen over våre favoritter. Vi har laget et banner som du kan poste på bloggen din, om ønskelig: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/

Hvis dette er av interesse for deg, eller om du har spørsmål i denne forbindelse, kan du gjerne sende oss en e-post.

På forhånd takk!
Håper å høre fra deg.

Hilsen

Lisa Kok
Junior Project Manager
sparpedia.no

Lisa Kok sa...

Hei!

Jeg kontakter deg angående oppføringen på vår Topp 35 blogger om håndverk
https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/
Vi i SparPedia ønsker å promotere deg og andre bloggere. Det kan vi blant annet gjøre ved å sette en lenke til bloggen din på vår liste. På denne måten kan leserne våre finne bloggen lettere.
Er du interessert i dette, er du mer enn velkommen til å sende oss en e-post.

Du kan også gjerne plassere et av våre bannere på bloggen din: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/
Håper å høre fra deg!

Vennlig hilsen!
Lisa Kok
Junior Project Manager
Sparpedia.no