mandag 13. mars 2017

Tepper som varmer

Hjemme hos meg ligger det mange tepper i forskjellige størrelser og varianter. Allikevel starter jeg med nye store og små tepper bare fordi jeg sy dem. Det sier seg selv at når man ikke får igjen skapdørene må noe gjøres,- ett av mine "triks" er da å sy til teppeaksjonen "Tepper som varmer". Dette er en landsdekkende aksjon i regi av NQF (Norsk Quilteforbund) og flere lokale quiltelag. Formålet med aksjonen er å gi et teppe til langtidssyke barn ved våre store sykehus her i landet. Håpet er at dette kan gi et lite lysglimt i en ellers vanskelig periode.

Jeg donerer med jevne mellomrom tepper, dette teppet er mitt siste bidrag.
I dette teppet har jeg brukt fargesterke stoffer sammen med et ensfarget lyst stoff. Jeg likte veldig godt denne blokken da jeg så den, og da måtte den bare prøves ut!
Lukkekanten er i samme fargeskala som kvadratene.
Jeg synes det blir flott med pyntesøm på lukkekanten, dette tilfører teppet litt mer liv. Her har jeg brukt en søm med stjerner på en snor.

Håper teppet kommer til noen som vil sette pris på det :)

Idag linker jeg til Bambisyr.
Jeg ønsker alle en fin uke!

3 kommentarer:

Sigrun sa...

Flott teppe, som helt sikkert vil glede noen. 😃

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Veldig fint teppe du har sydd. Herlig med så mange farger og forskjellige stoffer. Ja, jeg er sikker på den som får dette blir glad. Vi syr også tepper til vårt lokale sykehus. Vi går ikke via Quilteforbundet, men har direkte kontakt med sykehuset og de gir beskjed når de trenger påfyll. Vi syr også kuvøse tepper til preamtur babyene. Det er flott at vi sydamer kan være med å gi en oppmuntring, og både vi og de som mottar blir glade. :-)

Anonym sa...

En mycket god idé! Bra när quiltarna man syr kommer till användning, för vem vill sluta sy? Inte jag i alla fall :)