onsdag 3. februar 2016

Utfordring - stoff

Jeg er med jevne mellomrom med på diverse utfordringer. Synes det er spennende å se hva andre får til med samme utgangspunkt som meg selv, samtidig som det er morsomt å utfordre seg selv med å sy med stoffer man selv ikke har valgt ut og uten mønster. Det er helt utrolig hvor mye forskjellige arbeider som blir kreert.


Denne våren er jeg med på 2 forskjellige utfordringer. Den første har jeg allerede fått både tema og stoffpakke til:

Kravet til denne utfordringen er at alle stoffene skal brukes på toppen av quilten, i tillegg er det et tema som skal oppfylles; Maskinsydd stjerne.
Foreløpig aner jeg ikke hva jeg skal sy, men det kommer kanskje dalene en dag???.... Denne må være klar til sommerferien, så det er nok på tide å få satt i gang :)


Utfordring nr. 2 er i regi av Lappe Makeriet, jeg skal gå på kurset som er kalt "I all hemmelighet" med Trine Bakke. Håper på mange inspirerende damer (finnes jo svært få menn i dette gamet..) og flotte arbeider. Det skal bli spennende å se hvilke stoffer Trine har funnet frem, de bruker å være en temmelig utradisjonell samling av stoffer. Kurset starter i mars, så da er det bare å vente i spenning.

1 kommentar:

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så spennende! Ønsker deg lykke til! :-)