mandag 21. desember 2015

Stitchet duk - Nissedans

For flere år siden kjøpte jeg dette stitcheryet på Lappe Makeriet. Mønsteret var ferdig påtegnet, så det var bare å starte stitchery-jobben. Den har ligget uferdig i flere år, blitt tatt frem og et par sting er blitt sydd, for så å bli glemt nok en gang. Nå har jeg endelig fått ferdigstilt duken...
Duken har fått flytte inn på hytta, hvor vi tilbringer deler av julen. Jeg har brukt symaskinen og sydd på en pyntesøm som en quiltesøm. Symaskinen min har uendelige mulige sømmer, men bortsett fra rettsøm er det sjelden noen av de andre sømmene blir brukt. Noen andre som kjenner til dette "problemet"? Så det var morsomt å prøve noe nytt, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet.
Nå er det like før julen ringes inn, og julefreden kan senke seg. Vi er ganske i rute før jul, og bruker de siste dagene før jul til å kose oss sammen.


I dag linker jeg til Bambisyr, sjekk ut mange flotte blogger!

2 kommentarer:

evaj sa...

Tack för din länkning och den inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag samt en God Jul med Bambikram

Birthe Marie sa...

Så kjekt at duken din ble ferdig. Nissebroderiene her er så søte, og det var så fint slik du har sydd den sammen med andre stoff. Det blir nok sydd mest med rettsøm her også, men innimellom bruker jeg en pyntesømmene. Jeg kunne nok blitt flinkere å bruke de, for det blir jo veldig fint med det lille ekstra. :-)