mandag 4. januar 2016

Spisebrikker

Det er ikke så ofte jeg syr spisebrikker, men da jeg fant dette mønsteret for mange år siden i et blad kunne jeg ikke la være. De har blitt liggende som uferdige topper i lang, lang tid. Da jeg begynte å planlegge årets julegaver dukket de opp igjen, og når jeg også har den perfekte mottakeren til disse ble de jammen ferdigstilt før jul i år.... Jeg håper brikkene vil falle i smak!
Jeg husker ikke lenger fra hvilket blad dette mønsteret er tatt fra eller hvem som er designer. Kanskje noen av dere vet? Grunnen til at jeg falt for denne er nok de splittede hjertene, jeg synes de er litt annerledes. Lukkekanten har jeg satt sammen av flere forskjellige stoffer slik at det blir litt mer "liv" i spisebrikken.
Quiltingen av hjerter i senter av brikkene har jeg gjort med hjelp av Borders Made Easy. Dette konseptet er utrolig greit, og passer meg veldig bra da jeg er litt lat.... Når jeg bruker Borders Made Easy går quiltingen i en fei, og resultatet blir alltid veldig bra! I ytterborden har jeg quiltet helt enkelt med rette sømmer.
I dag linker jeg til Bambisyr. Ta en titt på alle de flotte bloggene som er linket mot denne siden, masse inspirasjon å finne!


I tillegg linker jeg til denne flotte bloggen, Sew Frech Quilts. Her ligger det pekere til mange flotte blogger, i tillegg er bloggen Sew Frech Quilts virkelig inspirerende.

8 kommentarer:

Tumlaren sa...

Dina underlägg är jättefina och mottagaren av dem blev säkert glad. Jag gillar din kviltning med hjärtanen jättemycket!

evaj sa...

God fortsättning och tack för din inspiration och din länkning på dagens Visa och Berätta!! Bambikram♥

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så fine de ble, og den flotte hjertequiltingen var jo perfekt på midtstykke. :-)

Gunilla K sa...

Jättefin!
kram

Pippi22 sa...

Flotte brikker :-)

Quilt och Söm sa...

Jättefina bordstabletter!
Kran

Anonym sa...

Jag gillar också det delade hjärtat. Jättefint!

Kerstin sa...

Så fina!
Kram Kerstin