mandag 9. november 2015

SminkepungerJeg har sydd et par minkepunger. Disse har jeg ikke hatt noe mønster på, men de er funnet på etterhvert som jeg sydde. Sminkepungene er sydd med et grått bunnstoff hvor jeg har sydd inn stripesett av kvadrater i forskjellige farger. Stripesettene hadde jeg liggende fra tidligere prosjekter, så fronten på disse var rask å lage.

Glidelåsen har jeg valgt i farger som gir sminkepungene litt mer liv, og den er sydd inn under lukkekanten. Da utsiden var klar manglet det noe, utseende på sminkepungene ble ganske "blekt", så da kom det til et par pyntesømmer i farger som matcher glidelåsen. På den måten ble de litt mer iøyenfallende, samtidig som de kan passe til de som ikke ønsker for mye "bling". Til sist ble det sydd inn en falsk bunn i pungene, slik at de kan stå helt alene.I dag er det mandag, og på bloggen Bambisyr kan du finne inspirasjon. Her finner du linker til mange flotte og inspirerende blogger. Ta en tur innom, da vel!
Jeg ønsker alle en riktig god dag!
Og takk for besøket!

4 kommentarer:

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så fine de ble! Det ble dekorativt å velge glidelås i en annen farge, og så smart å bruke stripesett og pyntesøm. Slike sminkepunger kan brukes til så mangt, og er kjekke å ha som smågaver.:-)

Trines hobby sa...

Alltid kjekt med små punger , de kan brukes til så mye:)

Julie sa...

I love little bags, and don't think you can have--or make too many. Cute embroidery down the sides made these more special. : )

evaj sa...

Tack för din länkning och din Inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag!!Bambikram