mandag 10. august 2015

Stjerner, Engelsk papirsøm

Jeg har som regel liggende i min veske noe småtterier som kan tas frem og syes på i ledige stunder, jeg kaller dette veskeprosjekter. Til dette egner Engelsk Papirsøm seg veldig godt. Over en lang periode har jeg hatt liggende ferdige "påkledde" pappmaler for å sy stjerner. Nå er den siste av disse ferdig sammensydd.
I senter har jeg brukt et nøytralt lyst stoff i halvlin, og på "armene" til stjernene har jeg brukt forskjellige stripete stoffer. Jeg har prøvd å få stripene til å matche hverandre, slik at det blir et sekundært mønster. Ser at jeg kun har lyktes med dette sånn noenlunde, kunne nok ha vært litt mer nøyaktig her ja....

Siden jeg som vanlig ikke syr etter noe bestemt mønster, vet jeg ikke hva disse skal brukes til videre. Så nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg kan bruke disse til....

Ønsker du å finne inspirasjon bør du ta en tur innom Bambisyr. Hver mandag lages det en liste på denne siden med blogger til inspirasjon. God fornøyelse!

4 kommentarer:

Quilt och Söm sa...

Vilka fina tyger du använt till dina stjärnor!
Kram Heléne

Pumlans flitiga fingrar sa...

Jättefina stjärnor! Jag tror säkert du kommer på ett projekt där du kan använda dem!

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så fine stjerner, og herlige stoffer. For meg ser det ut som du har lykkes 100% med stripene. Kjempefint! Lykke til med fortsettelsen, Jeg gleder meg til å se. :-)

evaj sa...

Tack för din länkning och inspiration du ger oss på Visa och Berätta måndag!Bambikram