lørdag 22. mars 2014

Mitt bidrag til NQFs medlemskonkurranse - Kryssende interesser

I dag kan jeg endelig vise frem hva jeg har brukt tilden min på i store deler av høsten og vinteren. (Beklager dårlig bilde, når jeg får teppet tilbake skal jeg ta litt bedre bilder og legge ut her)
Dette teppet ble i slutten av januar sendt inn til NQF sin medlemskonkurranse, i år var temaet "Lady og Landstrykeren" med undertekst: La deg inspirere av kontrastene mellom feminint og maskulint, polert og slitt, sart og røft.

I dag kunngjøres vinnerene, må innrømme at jeg er litt spent på kommentarene til teppet mitt! Det er litt skummelt å stille ut et av arbeidene mine, selvom jeg liker det jeg lager er det jo ikke dermed sagt at andre er like begeistret...... Jeg har desverre ikke mulighet til å delta på Årsmøtet, men jeg har noen "spioner" på plass så jeg regner med at jeg snart får høre hvordan teppet ble mottatt.

4 kommentarer:

Elisabeth Solum sa...

Superflott og spennende teppe!! Du løste oppgaven godt, synes jeg!
Lykke til med konkurransen! :)

Eirin H sa...

Tusen takk for fin kommentar!
Jeg ble selv veldig fornøyd med dette teppet. Har brukt noen timer.... Når det kommer hjem igjen skal jeg legge det i sofaen som pledd, og kose meg under det!

MonO Mod Marit sa...

Gratulerer så kjempemye, var et flott teppe, og den lille tida jeg var der, var det mange gode kommentarer på det ja, et herlig og flott arbeide! :)
Og det høres godt ut å sitte og kose seg under det teppet ja! :)

Eirin H sa...

Tusen takk!