mandag 7. november 2016

Rask søm,- diverse småting

Jeg har ryddet, og frem fra glemselsen dukket det opp både det ene og det andre..... I helgen tok jeg fatt på noe av det som kom frem i lyset og her er resultatet:

Først; Jeg har en gang sydd en veske med disse stoffene og pyntebånd. Det ble igjen litt ferdig sydd forstykke som jeg har lagt til side for å sy noe av på et senere tidspunkt. Dette har blitt liggende i flere år, før det nå dukket opp igjen. Nå er resten blitt til en liten pung:

Så; Når jeg syr større tepper lager jeg ofte et mønster på bakstykket også. Jeg er ikke så nøye på å måle ut nøyaktig størrelse på bakstykkene mine, så det blir stort sett en god del til overs. Disse to pungene er sydd av en slik rest:
Til sist; I år har jeg sydd poser som jeg bruker istedet for innpakkingspapir på bursdagsgaver. Nå er det like før ei jente blir 10 år, hun er veldig glad i dyr så da passet det fint med en stoffpose med hester på:
Denne posen er sydd med usynlig sømmonn, jeg har beskrevet denne teknikken i denne posten tidligere. I løpegangen har jeg tredd i en snor med stjerner fra Tilda.

Jeg er ganske fornøyd med å ha ferdigstilt 4 små prosjekter på kort tid!

I dag er det mandag og jeg linker til Bambisyr.
Her vises det frem masse flotte arbeider hver mandag, det er virkelig verdt å bruke noen minutter på å beundre andres kreative arbeider!

3 kommentarer:

Elin T. Grov sa...

Så veldig lurt med pose til innpakking, takk for tipset!

evaj sa...

En fantastisk inspiration bjuder du på idag med din länkning till Visa och Berätta måndag!!Kram Bambi

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så flotte punger du har laget av restene dine. stilig med pose til innpakking, og takk for tipset med usynlig søm. :-)