Gratis mønster - Søm

Løper med applikasjon

En gang i mellom holder jeg nybegynner kurs i quilting. Disse to løperene har jeg brukt som modell på ett av disse kursene. I dette kurset gikk jeg gjennom teknikkene applikasjon og søm ved hjelp av stripesett. Du velger selv hvilket motiv du ønsker å applikere. Vanskelighetsgrad er tilpasset alle, men er du nybegynner kan du gjerne ta kontakt med meg så sender jeg deg litt mer underlag/utfyllende informasjon.
Mønsteret finner du her.

 

Symaskin underlag

 

Jeg har laget et enkelt mønster for et underlag for symaskin. Når man syr er det en fordel med et underlag, slik at maskinen blir stående så stabilt som mulig. Dette underlaget er utstyrt med lommer til diverse sysaker som er hendig å ha i nærheten når man syr. Ønsker du å endre målene slik at de passer ditt behov, gjøres det ved å endre målene oppgitt i kuttelisten. Sammensyingen gjøres som anvist i mønsteret.

I mønsteret er alle mål oppgitt i inch ("), omregning til metriske verdier er som følger:
1" = 2,54 cm

Har du lyst til å sy underlag finner du mønsteret  her.


Lekepose / skopose

Dette er et enkelt mønster på lekepose / skopose / skittentøy pose / gympose, eller hva slags behov du skulle ha. Ønsker du å endre målene slik at de passer ditt behov, gjøres det ved å endre målene oppgitt i kuttelisten. Sammensyingen gjøres som anvist i mønsteret.

I mønsteret er alle mål oppgitt i inch ("), omregning til metriske verdier er som følger:
1" = 2,54 cm

Har du lyst til å sy pose finner du mønsteret her.

2 kommentarer:

Eva Mari sa...

Lekker pose og tusen takk for gratis mønster!

Klem fra Eva Mari/Emmari inne i Sykroken :)

Eirin H sa...

Håper du får glede av mønsteret!