mandag 8. januar 2018

Jule stitchery

Jula er på hell, men hjemme hos meg er det jul helt til 20. dag. Jeg koser meg med julepynt og lys så lenge jeg kan i denne mørkeste tiden av året. I den anledning tenkte jeg at det er passende å vise frem et av julearbeidene mine.

Dette lille juleteppet henger på veggen hjemme hos meg i jula. Det er sydd etter et australsk mønster, jeg husker dessverre ikke lenger hvem som er forfatter av mønsteret. Veggteppet måler ca. 30 x 45 cm.
Hele senter av teppet er stitchet, jeg har kun brukt rød, grønn og gul/orange tråd. Rammen rundt er i et mørkt julegrønt stoff med små stjerner i, og i lukkekanten har jeg brukt et tradisjonelt rødt julestoff med små detaljer i gull. 

Teksten var opprinnelig engelsk,- selvfølgelig. Jeg ønsker generelt å bruke norsk så lagt det er mulig. Derfor fikk jeg min mor (som har pen håndskrift) til å skrive "God jul" tilpasset mønsteret, deretter har jeg stitchet det inn i stedet for den engelske teksten fra det opprinnelige mønsteret. Siden mamma har stått for en liten del av dette teppet har det blitt ekstra verdifult for meg. Hver jul må dette opp på veggen!

Ønsker alle en flott uke!
Linker til Bambisyr.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket fin julquilt!

Birthe Marie sa...

SÅ koselig julebilde, og ekstra kjekt når din mamma har tatt del i det. Slike ting blir betydningsfylle og kjære minner. Det er kjekt med julepynten som vi tar fram igjen år etter år. Kos deg med jula! :-)

Anonym sa...

Ett jättefint och gulligt broderi. Vad kul att din mamma fick skriva texten!!!!

Catarina C sa...

Så söt julbonad!

evaj sa...

Tack för din medverkan på Visa och Berätta måndag!!Kram Bambi

الصفوة جروب sa...

هل تعانون من الحشرات وكثرتها واضرارها البالغة نقدم لكم افضل شركة لابادة جميع انواع الحشرات بالضمان وهي شركة المثالية لمكافحة الحشرات حيث تقدم اليوم افضل العروض والخدمات بارخص الاسعار بخصم 50% لفترة محدودة

شركة المثالية لمكافحة الحشرات
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
______________________________________________________________________________________________________________
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بجدة
__

الصفوة جروب sa...

مغسلة الجبر
مغاسل الجبر للتنظيف
مغاسل الجبر بالرياض
مغسلة الجبر للتنظيف