torsdag 3. desember 2015

Juleverksted

Jeg arrangerer flere juleverksteder i løpet av desember, med barn i alderen fra 5 år og opp til ca. 50... Da koser vi oss med gløgg, julekaker, julegotteri og julemusikk. Skikkelig julestemning blir det! Det må sies at det er mest kaos i heimen når de over 40 kommer på juleverksted... :)Jeg synes det er viktig å lage ting som er enkelt, men som ser bra ut. Derfor bruker jeg hvert år endel tid på å finne egnede prosjekter. I år har jeg planlagt litt forskjellig, men årets tema for de voksne er juletre. Mini og jeg må teste litt ut i forkant, slik at jeg ser at det er gjennomførbart. Her er eksempler på det vi fikk til.
Til juletrefot brukte vi små pokaler som jeg har kjøpt på loppemarked. Pokalene er ikke blanke lenger men litt rustikt skjoldete, noe som passet godt til stilen på disse trærne. Tror det må litt mer pynt på iallefall den ene av disse juletrærne.


I tillegg skal vi ha familiegruppe fra klassen til Mini, og da har jeg planlagt at barna kan lage slike "snøkuler":

1 kommentar:

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så koselig med juleverksted, og trærne var stilige! God ide med pokalene til fot! "Pinner" den ideen på juletavlen min. :-) Artige snøkuler, og det blir/ble nok stas for barna å lage slike. :-)