fredag 17. januar 2014

Ny gympose

Minstemann trengte noe til å ha gymtøyet sitt i. Denne typen poser synes jeg passer fint, den kan syes i alle størrelser tilpasset formålet den skal brukes til og den tar minimalt med plass. Denne får plass i skolesekken, så blir det en ting mindre å holde styr på,- det kan være vanskelig nok å holde styr på skolesekken.....
Løpegang er sydd helt øverst på posen. Jeg har slått inn en malje, hvor det er trædd inn en anorakk-snor. Det er også festet en anorakk-stopper på snoren for lukking av posen.
Når jeg syr slike poser, syr jeg som oftest inn en falsk bunn. Da får posen litt mer form.
Endelig fikk jeg brukt for dette figurstoffet Det er ikke så ofte jeg bruker figurstoffer i arbeidene mine, men jeg kjøper dem ofte for de er jo så fine.....
God helg til alle dere der ute!

5 kommentarer:

InGa sa...

Fin pose. Hva mener du med falsk bunn?
Takk for trivelig kommentar på min blogg. Får ikke svart deg på mail, du er "noreply blogger". Du vet du kan endre i instillinger på bloggen din?
Hilsen fra Skåne.

Berit sa...

Fin pose. Tenker poden blir glad for den. Veldig smart med malje og stopper i lukkingen..
Ps! Takk for hyggelig kommentar. Du har en fin og inspirerende blogg. Jeg titter snart innom igjen. Skal legge deg til på blogglista mi. :-)
Berit

Eirin H sa...

Takker for hyggelige kommentarer, jeg finner desverre ikke ut av dette med "noreply blogger". Kanskje du kan hjelpe meg?

Falsk bunn er forklart med bilder i mønsteret som ligger under fanen "Gratis mønster". For å sy falsk bunn bretter man hjørnet slik at sømmene til henholdsvis bunn og side ligger mot hverandre, deretter syr man en søm 90 grader på disse sømmene.

Eirin H sa...

Tusen takk :)

Lisa sa...

Tøff og praktisk gympose! Denne falt nok i smak hos minstemann! :D