fredag 4. mai 2018

Blokker til medlemsteppe

Bærum Lappelag har hvert år en salgsutstilling i november, hvor medlemmene selger forskjellige ting de har laget av stort og smått. Her kan man få kjøpt personlige gaver til jul, vel verdt en tur innom! I tillegg arrangeres det en utstilling av diverse quilte-relaterte arbeider.

På salgsutstillingen avholdes det også en utlodning med forskjellige sydde produkter. Som første premie lages det et sengeteppe på dugnad blant medlemmene i Lappelaget. Alle syr hver sin blokk av et bestemt mønster. I år var det i tillegg bestemt at alle skulle bruke det grå stoffet du ser under, så skal hver enkelt supplere med et valgfritt fargerikt stoff til det grå.

Det skal bli moro å se variantene av denne blokken, når mange forskjellige syr den samme blokken med utgangspunkt i sine egne stoffer blir uttrykket til blokkene veldig forskjellig.

Dette ble mitt resultat. Det var med nok grått stoff til to blokker, så da sydde jeg likeså godt to stykker når jeg først var i gang. Nå skal disse leveres inn til gruppen som har ansvaret for medlemsteppet, de syr blokkene sammen før teppet sendes bort til en av de profesjonelle quilterne til quilting.

2 kommentarer:

Birthe Marie sa...

Det høres spennende ut, og så gøy med et fellesprosjekt. :-)

الصفوة جروب sa...

___فضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

شركة تنظيف بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف

______________________________________________________________________________________________________________________


شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف خزانات بالقطيف
شركة شفط بيارات بالقطيف