mandag 19. desember 2016

Julepynt

Det har vært stille fra meg en god stund nå. Det er ikke fordi jeg ligger på latsiden, men fordi akkurat nå jobber jeg med flere prosjekter jeg ikke kan vise på en stund. Noe er gaver og noe skal delta i konkurranser, så da blir det lite å vise frem.

I advent kribler det i "lage noe fint til jul foten". I hele år har jeg samlet sammen diverse små-pynt som kan passe inn i en såkalt "Shadow Box". Jeg kjøpte denne settekassen for en god stund tilbake, den ble spraymalt i gull og etter en god tørkeperiode,- les; jeg vet at jeg skulle ha gjort noe med denne men har ikke fått somlet meg til det ennå, satt jeg i gang med å utstyre settekassen med diverse pynt. Ikke alt passer like godt sammen, men jeg synes den ble ganske sjarmerende.
Noen av rommene er utstyrt med "tapet", tapeten har jeg hentet fra forskjellige design ark jeg hadde liggende. Alle figurene er limt fast i settekassen, så det som er kommet på plass blir nok værende der.... Ser at det med fordel kunne ha vært flere gjenstander både her og der. Det fine med slike Shadow Boxer er at den aldri blir helt ferdig, så om det dukker opp noe som passer vil den aktuelle gjenstanden bli plassert inn der det måtte passe eller være plass.

Ønsker alle en fortsatt flott adventstid!

Ingen kommentarer: