mandag 1. juni 2015

Medlemsmøte i Bærum Lappelag

Forrige uke var jeg på møte i Bærum Lappelag. Denne onsdagen var det "Syglad" Sylvi Ruud som kom på besøk og inspirerte oss med mange flotte vesker. Hun fortalte oss hvor hun finner inspirasjon, hva slags materialer hun bruker og hvor hun finner tilbehør og diverse pynt. Sylvi er ei kjempeartig dame, med masse energi. Man er bare nødt til å smile når en møter henne :)
Vesken er en av hennes kreasjoner, denne likte jeg kjempegodt! Det er ikke ofte jeg syr vesker, men denne blir liggende "på vent" til skapertrangen ankommer heimen..... Du kan se flere bilder av Sylvi sine vesker og "Vis og fortell" her.
På samme møte leverte jeg inn to tepper til aksjonen "Tepper som varmer". Teppe nr. en har jeg tidligere vist her, bilde over viser teppe nr. to. Dette har jeg hatt liggende i skapet en lang tid, nå var det på tide det fikk luftet seg litt. (Rakk ikke å stryke før jeg tok bildet, håper du allikevel får et inntrykk av teppet) Håper de kan glede et par barn!

Det er mandag i dag, og da passer det bra å linke til Bambisyr "Visa og beretta måndag", her er det masse inspirasjon å finne!!!

4 kommentarer:

evaj sa...

Välkommen till Visa och Berätta måndag och Tack för all den inspiration du bjuder oss på där samt för din länkning dit/Bambikram

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde sa...

Så flott teppe til aksjonen. Jeg likte godt designet, og alle de fine fargene du har brukt. Det blir nok barnet som får teppet glad for. Vesken som står på "lyst å sy" listen din var stilig! Takk for hyggelige kommentarerer hos meg. :-)

Aud V V sa...

Stilig veske! Jeg har litt veskedilla for tiden, kjekt å sy!
Kjempefine farger i teppet, det vil nok falle i smak hos han/hun som får det.

Gudrun sa...

Synd att du inte skriver i din blogg längre:-)). Du gör så fina saker.
Hälsningar Gudrun